100 Dagen Recht op Retour

Mocht u toch niet tevreden zijn over uw dekbed, dan lossen wij dat uiteraard naar behoren op! U kunt bij ons rekenen op een bedenktijd van 100 dagen. Buiten de standaard garantieperiode van 5 jaar gelden uiteraard onverminderd alle wettelijke rechten voor de consument in Nederland.Onze collectie bestaat uit de mooiste merken op het gebied van wollen slaapproducten. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, neem dan contact op met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vraag naar tevredenheid beantwoord wordt.

We hebben met bijna alle Nederlandse, Duitse en Oostenrijkse ateliers samengewerkt. Daar waar we de beste ervaringen mee hebben, die producten bieden we u graag aan. Dat wil niet zeggen dat de andere ateliers niet goed zijn natuurlijk. Maar bij onze merken vinden we het net iets mooier, vinden we de prijs iets beter of is levertijd en service net iets beter geregeld.
Gelukkig waarderen onze klanten onze keuzes, getuige het gemiddelde rapportcijfer 9,0 dat wij toebedeeld hebben gekregen.

Heeft u vragen over onze producten, mailt u ons dan. Wij doen onze uiterste best uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.

Thuiswinkel Waarborg

Alle rechten voorbehouden © 2007 - 2017 Wollendekbed.nl ssl secure