30 Dagen Bedenktijd

Mocht u toch niet tevreden zijn over uw dekbed, dan lossen wij dat uiteraard naar behoren op! Na ontvangst van uw aankoop heeft u een bedenktijd van 30 dagen.
Voor hoofdkussens en overige producten geldt 14 dagen bedenktijd. Op maat gemaakte (speciaal voor de klant gemaakte) producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht.

Buiten de standaard garantieperiode van 5 jaar gelden uiteraard onverminderd alle wettelijke rechten voor de consument in Nederland.

Retourneren

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij retournering?
Kijk dan op de pagina uw aankoop retourneren.

tevreden

Vragen na uw aankoop

Onze collectie bestaat uit de mooiste merken op het gebied van wollen slaapproducten. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, neem dan contact op met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw opmerking of klacht naar tevredenheid afgehandeld wordt.

Telefonisch:   071 569 00 40
Via e-mail:   info@wollendekbed.nl

We hebben met bijna alle Nederlandse, Duitse en Oostenrijkse ateliers samengewerkt. Daar waar we de beste ervaringen mee hebben, die producten bieden we u graag aan. Dat wil niet zeggen dat de andere ateliers niet goed zijn natuurlijk. Maar bij onze merken vinden we het net iets mooier, vinden we de prijs iets beter of is levertijd en service net iets beter geregeld.
Gelukkig waarderen onze klanten onze keuzes, getuige het gemiddelde rapportcijfer 9,4 dat wij toebedeeld hebben gekregen.

Heeft u een vraag over onze producten, mailt u ons dan. Wij doen onze uiterste best om uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.