Dormiente Natural Hanf

Wissen
  • 30 dagen tevredenheidsgarantie
  • Gratis verzending
  • Klanten geven Wollendekbed.nl een 9.3/10

Productinformatie

Atelier

Dormiente

Vulling

Plantaardige vezel

Tijk

100% biologische katoen

Wasbaar

Nee

Koppeling

Drukknopen

Garantie

5 jaar

Beschrijving

Het Dormiente Natural Hanf dekbed wordt gemaakt van bewerkte hennepvezels. Hennep heeft een uitstekende eco-balans, de teelt en het materiaal belasten het milieu in zeer geringe mate. Het is een natuurproduct dat uw gezondheid op geen enkele wijze schaadt.

Hennep groeit in principe goed zonder dat het meststoffen nodig heeft. Daarnaast wordt Hennep gemeden door ongedierte dus de inzet van bestrijdingsmiddelen is niet nodig. Een dekbed van hennep is dan ook bij uitstek geschikt voor mensen met een gevoelige huid of die allergisch zijn voor dierlijke vezels of de huisstofmijt.

Wilt u een milieubewuste keuze maken en ook nog eens uw huis en gezondheid in het algemeen een plezier doen? Kiest u dan voor een dekbed vervaardigd van Hennep. Het dekbed creëert het gehele jaar door een goed bedklimaat, want hennep is in de zomer verfrissend koel en in de winter aangenaam warm door de holle vezels. Hennep kan een enorme hoeveelheid vocht opnemen, zodat er geen “verdampingskou” ontstaat.

Dormiente Natural Hanf, voor een comfortabele slaap en een rustiger ontwaken: aangenaam zacht, licht en bijzonder huidvriendelijk.

De Dormiente dekbedden worden voorzien van knoopsgaten. Drukknopen worden meegeleverd. Alle dekbedden zijn op deze manier met elkaar te verbinden.