Dormiente dekbed

Al meer dan 30 jaar heeft Dormiente zijn productiehoofdkwartier in Heuchelheim, Hessen - de meest milieuvriendelijke deelstaat van Duitsland. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich gericht op het produceren van gezonde slaapproducten, aanvankelijk matrassen, met inachtneming van sociale en milieucriteria. De matrassen werden in Duitsland vervaardigd van duurzame, natuurlijke materialen en moesten voldoen aan de strengste orthopedische eisen.

Tegenwoordig produceert het atelier niet alleen matrassen, maar ook massief houten bedframes, lattenbodems, hoofdkussens en dekbedden. Alle producten hebben één gemeenschappelijk doel: de gezondheid van de gebruiker op de eerste plaats stellen. In Heuchelheim werken momenteel ongeveer 60 medewerkers, die zich allemaal inzetten voor dezelfde visie: beter slapen op een milieuvriendelijke manier.

Over Dormiente

Als u graag wilt slapen op en onder gezonde en duurzame natuurproducten en tegelijkertijd wilt genieten van een ontspannende en milieuvriendelijke slaapomgeving, dan zijn de innovatieve producten van Dormiente precies wat u nodig heeft.

Al meer dan 30 jaar wijdt Dormiente zich aan de ontwikkeling en productie van hoogwaardige slaapproducten in Heuchelheim. Een extra voordeel van de Dormiente-producten is hun natuurlijke klimaatregulering. Door het gebruik van ademende materialen wordt optimale luchtcirculatie gegarandeerd, wat resulteert in een aangenaam slaapklimaat. Zo kunt u altijd genieten van een comfortabel bed met een aangename temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Ontdek het gevarieerde assortiment dekbedden en geniet van een verkwikkende nachtrust. Investeer in de kwaliteit van uw slaap en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere toekomst. Bij Dormiente vinden ze niet alleen uw slaap van het grootste belang, maar ook het verantwoord omgaan met het milieu. Dus slaap lekker én milieuvriendelijk!

Kies het juiste Dormiente dekbed

Dormiente Natural Breeze

Het Dormiente Natural Breeze dekbed is gemaakt van lichte kapokvezels die zorgen voor verkoeling in de zomer en warmte vasthouden in de winter. De vulling bestaat uit kapok- en katoenvezels en is geschikt voor mensen met allergieën. Het biedt uitstekende vochtopname en ademend vermogen voor een aangenaam bedklimaat. Alle ingrediënten zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen. Dit dekbed is ideaal voor mensen met allergieën en voor wie regelmatig wil wassen. Geniet van comfort, natuurlijke materialen en gemakkelijk onderhoud met het Dormiente Natural Breeze dekbed.

Dormiente Lhasa

Dormiente Lhasa is een hoogwaardig dekbed gemaakt van 100% Merinowol. Met zijn fijne vezels biedt het uitstekende vochtopname en isolatie, wat zorgt voor optimaal slaapcomfort gedurende het hele jaar. Het dekbed heeft een buitenmateriaal van biologisch katoensatijn dat zijdezacht aanvoelt. Dankzij de lamswol heeft het dekbed een behaaglijk volume en een perfecte pasvorm. Bent u op zoek naar een verwarmend dekbed of naar een luxe slaapervaring? Dormiente Lhasa biedt het beide. Ontdek de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en natuurlijke materialen voor een weldadige nachtrust.

Dormiente Indian Summer

Het Dormiente Tencel dekbed Indian Summer heeft een tijk van 100% biologisch katoensatijn en een vulling van Tencel vezels. Tencel is een vezel gemaakt van 100% cellulose, gewonnen uit speciaal hiervoor geplante bomen. Het dekbed heeft een hoog absorptievermogen voor waterdamp en goede isolatiewaarden, wat zorgt voor een droog en comfortabel slaapklimaat. Het dekbed is ideaal voor mensen die veel transpireren en allergisch zijn voor huisstofmijt, dankzij het eenvoudige onderhoud en wasbaarheid tot 60°C. Hierdoor blijft het dekbed fris en hygiënisch.

Dormiente Natural Hanf

Het fijne Dormiente Natural Hanf dekbed creëert een sfeer van welzijn in uw slaapkamer. U geniet het hele jaar door van een perfect slaapklimaat dankzij de hennepvezels, die in de zomer verfrissend koel aanvoelen en in de winter aangenaam warm. Dit hennep dekbed kan veel vocht absorberen, waardoor er geen “verdampingskou” ontstaat. Het dekbed is heerlijk zacht, licht van gewicht en bijzonder huidvriendelijk, perfect voor een aangename slaap en uitgerust ontwaken.