Service en Garantie

Van uw aankoop bij Wollendekbed.nl mag u veel verwachten. Voor de gehele collectie geldt: de gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de producten worden door louter vakmensen zorgvuldig vervaardigd. Ieder product voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en u zult jarenlang van een goede nachtrust kunnen genieten.

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene doet wat de consument (u dus) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Een streng wol

Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, neem dan contact op met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vraag naar tevredenheid beantwoord wordt. U kunt bij ons rekenen op een bedenktijd van 30 dagen en een standaard garantieperiode van 5 jaar op alle dekbedden. Buiten de hierboven genoemde fabrieksgarantie gelden uiteraard onverminderd alle wettelijke rechten voor de consument in Nederland.

Heeft u vragen over onze producten stuur dan een e-mail naar info@wollendekbed.nl Wij doen onze uiterste best uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.