Kenmerken van de verschillende ateliers

Elk atelier of merk heeft zijn eigen kenmerken. Wat is specifiek voor u belangrijk om voor het ene of het andere merk te kiezen te kiezen?

Op basis van deze informatie wordt één van onze ateliers wellicht uw persoonlijke favoriet. Als u nog informatie over de verschillende leveranciers of de specifieke producten mist, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Slapende vrouw in wit beddengoed

Texeler

Texeler biedt de grootste collectie aan. Naast de standaard warmteklassen (hoogzomer-, zomer-, all year en winterdekbedden) heeft Texeler met name veel 4-seizoenen dekbedden in het assortiment.

Hefel

De dekbedden van Hefel blinken uit door de prachtige tijken. Hefel is van oorsprong namelijk een producent van geweven stoffen. Duitse en Oostenrijkse stofproducenten (Hefel, Sanders, Weidmann) produceren nog steeds de fijnste en meest soepele tijken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wie van slapen houdt, kiest voor een wollen dekbed van Hefel.

Traumina

Voor het familiebedrijf Traumina uit Zuid-Baden is het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs. De verkoop van Traumina is voorbehouden aan de beddenspeciaalzaak en de gerenommeerde onlineverkopers. Kwaliteit “Made in Germany”.

Prolana

Prolana hecht veel belang aan een zo hoog mogelijke mate van milieuvriendelijkheid, heeft verantwoorde productie hoog in het vaandel en besteedt veel aandacht aan goede doelen. Natuurlijk zijn de dekbedden ook heerlijk. Ze worden al sinds de jaren 70 op dezelfde wijze vervaardigd. Ouderwets degelijk, zouden we dan ook willen zeggen.

Weidewol

Weidewol biedt een exclusieve selectie van wollen dekbedden en wollen kussens. U slaapt onder gecertificeerde wol (Woolmark) gevat in 100% katoen: de beste garantie voor een gezonde slaap en een uitgerust begin van de dag. Weidewol dekbedden worden op traditionele wijze in Nederland geproduceerd.

Woolmaxx

Woolmaxx is het all-round instapmodel voor wie het comfort van een echt wollen dekbed zoekt. Betaalbaar, wasbaar op 40 graden en het hele jaar door bruikbaar.

Formaat en warmteklasse

Welk formaat of welke warmteklasse is voor u geschikt? U vindt uitleg over de juiste grootte of over welk dekbed warm genoeg is voor u op de pagina’s Maatvoering en Warmteklasse.