Prolana Cesena

Wissen
  • 30 dagen tevredenheidsgarantie
  • Gratis verzending en retour
  • Klanten geven Wollendekbed.nl een 9.3/10

Productinformatie

Atelier

Prolana

Vulling

Schapenwol, Biologische wol

Tijk

100% biologische katoen, Jersey

Wasbaar

Nee

Koppeling

Voor het 4-seizoenen dekbed geldt: beide delen kunt u middels katoenen bandjes aan elkaar strikken

Garantie

5 jaar

Beschrijving

De Prolana Cesena is een comfortabel dekbed, gevuld met 100% biologische schapenwol. De tijk is van 100% biologische katoen (Jersey) en in cassetten gestikt.

Het winterdekbed van Prolana bestaat uit twee delen van 300 gr/m2. Omdat beide helften enkel bij de randen op elkaar worden gestikt, kan warme lucht zich ophouden tussen de delen (zie kleine afbeelding onder de productfoto). Deze buffer van warme lucht maakt het Prolana winterdekbed warmer dan de All Year versie welke uit een enkele laag van 600 gr/m2 bestaat.

Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen. Het zomerdeel is gevuld met 300 gram wol per m2, het voor- en najaarsdeel met 600 gram per vierkante meter. Als u de twee dekbedden aan elkaar strikt dan heeft u een heerlijk winterdekbed.

De All Year versie van dit dekbed is getest door het Duitse consumentenmagazine Öko-Test. De test richtte zich op productkwaliteit en of de consument krijgt wat de fabrikant belooft. Op alle vlakken werd de Prolana Cesena met ‘zeer goed’ beoordeeld.