Wij garanderen 100% tevredenheid

Uw tevredenheid is voor ons belangrijk. Wij spannen ons op verschillende manieren in om dit te bewerkstelligen.

Tevredenheid door kwaliteit

Weest u overtuigd van de kwaliteit van onze wollen dekbedden. Wij selecteren onze partners en de aangeboden producten met zorg. Deze hoge standaard komt tot uiting in de positieve feedback die wij sinds onze oprichting hebben ontvangen over onze dekbedden en service. Wij werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent.

Dame geeft een positieve review

Tevredenheid door klantgerichtheid

Wij waarderen u als onze klant. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw wollen dekbed, dan zullen wij natuurlijk een passende oplossing vinden! Het is voor ons belangrijk dat u zich gedurende het hele proces op uw gemak voelt.

Gelukkig waarderen onze klanten onze inzet, getuige het gemiddelde rapportcijfer 9,4 dat wij hebben gekregen.

Tevredenheid door onze retourgarantie

Onze dekbedden zijn van hoge kwaliteit en bieden veel slaapgenot. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, neem dan contact op met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vraag naar tevredenheid beantwoord wordt. U kunt bij ons rekenen op een bedenktijd van 30 dagen en een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar op alle dekbedden. Buiten de hierboven genoemde fabrieksgarantie gelden uiteraard onverminderd alle wettelijke rechten voor de consument in Nederland.

Tevredenheid door een luisterend oor

Wij streven voortdurend naar verbetering. Waar ziet u mogelijkheden voor verdere ontwikkeling? Wat heeft u in het bijzonder bevallen? Hoe tevreden bent u met uw donzen dekbed, ook na langdurig gebruik? Zijn er problemen waarbij wij u kunnen helpen? Uw feedback is voor ons belangrijk en wij horen graag van u.

In de zomer van 2017 hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. De vraag was: ‘wat vindt u van onze organisatie’? In het kort: wij zijn geliefd om onze service en aandacht.

Tevredenheid door echte mensen en echte experts

Bij Wollendekbed.nl hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Wij maken dan ook geen gebruik van externe callcenters. Ons doel is om persoonlijk uw vragen te beantwoorden, uw problemen op te lossen en u de best mogelijke service te bieden. Wij staan u graag terzijde.

Wij zijn er voor u!

Heeft u vragen over onze producten, belt u ons dan of stuur een e-mail aan info@wollendekbed.nl Wij doen onze uiterste best uw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.

Persoonlijk advies

icoon van een telefoon

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 16:00071 569 00 40

Leiden op de kaart van nederland