Lidmaatschap Stichting Thuiswinkel

Wollendekbed.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Wollendekbed.nl werd voor het eerst gecertificeerd op 1 oktober 2013.

Thuiswinkel waarborg certificaat

Klikt u hier naar ons Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Wollendekbed.nl werd voor het eerst gecertificeerd op 1 oktober 2013.

Wollendekbed.nl biedt u deze zekerheden

1. Weten met wie u zaken doet en hoe u het bedrijf gemakkelijk kunt benaderen --> Contactgegevens Wollendekbed.nl.

2. Voor u zijn de duidelijke algemene voorwaarden van Wollendekbed.nl direct toegankelijk en van toepassing. De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond onder toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER).

3. Uw betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die ten minste zijn beveiligd met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

4. Heeft u ondanks deze voorzieningen toch een klacht, dan komt u in drie stappen tot een oplossing:
A. U meldt de klacht bij Wollendekbed.nl
B. Biedt stap A geen oplossing, dan kunt u de klacht via www.thuiswinkel.org/consumenten/klachten/klacht-indienen richten aan Wollendekbed.nl. Thuiswinkel.org bemiddelt dan in het zoeken naar een passende oplossing.
C. Als dit dan nog geen oplossing biedt, dan kunt u voor het ontstane geschil een beroep doen op de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel.

Persoonlijk advies

icoon van een telefoon

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 16:00071 569 00 40

Leiden op de kaart van nederland