Verzending

Levering

Op het moment dat u een bestelling plaatst, geeft u een afleveradres op. Op dit adres zal uw bestelling aangeboden worden.

Onze producten kunnen worden geleverd door GLS, DPD, PostNL of DHL. Dit is afhankelijk van de vervoerpartner van het betreffende atelier.

Status van uw bestelling

Als uw bestelling verstuurd wordt, krijgt u een bevestigingsmail met daarin een Track & Trace code. Zo kunt u uw bestelling volgen.

Mocht u van te voren zekerheid wensen omtrent de levertijd of u heeft liever een latere datum van levering, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken dan met het atelier afspraken over de levertijd.

Actuele levertijden

Alle producten worden direct van het atelier aan u verzonden. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland.

Hier vindt u de actuele levertijden.

Van maandag tot en met zaterdag kan uw bestelling in Nederland, België en Luxemburg geleverd worden. Mocht de bestelling niet aangenomen kunnen worden dan wordt deze bij de buren afgegeven of bij een pick-up point.

Gratis verzending

Wij berekenen geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland, België en Luxemburg. Ook is er geen minimum bestelwaarde om voor gratis verzending in aanmerking te komen.

Bestellen vanuit het buitenland

Woont u niet in Nederland/België/Luxemburg, maar wilt u toch genieten van een van onze wollen dekbedden? Dat is mogelijk! Stuur ons een e-mail met uw volledige adres en de exacte producten die u wenst te bestellen. Wij berekenen vervolgens de verzendkosten en sturen u een offerte.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. E-mail ons: Stuur een e-mail naar met uw adres en een lijst van de gewenste producten.
  2. Ontvang een offerte: Wij berekenen de verzendkosten en sturen u de totale kosten.
  3. Bestellen: Indien u akkoord gaat, bevestigt u de bestelling en wij maken voor u een bestellink aan.

Neem vandaag nog contact met ons op en geniet binnenkort van uw wollen dekbed, waar u ook woont*!

*Verzending mogelijk naar: Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland, Polen, Hongarije, Bulgarije, Zweden, Finland, Noorwegen, VK, Ierland en Schotland. Eigenlijk over de hele wereld wel ;-).

Retourneren?

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij retourneren? Kijk dan op de retour pagina.