Banner van Weidewol

Weidewol wollen dekbed

Weidewol biedt een kleine maar uiteraard zeer fijne collectie wollen dekbedden. Ook de wollen hoofdkussens van dit atelier verdienen uw aandacht. Geniet van gecertificeerde wol (Woolmark) in 100% katoen: een garantie voor gezond slapen en uitgerust wakker worden! Weidewol produceert haar slaapproducten op traditionele wijze in Nederland.

Over het atelier

Het atelier van Weidewol in de Achterhoek heeft een duidelijk motto: geborgenheid voor het lichaam als basis voor het welbevinden van de geest. Gecertificeerde wol (Woolmark) in 100% katoen: een garantie voor gezond slapen en uitgerust wakker worden.

Kleine getallen, groots product

Traditioneel vervaardigd in het kleine atelier is de productie van Weidewol dekbedden niet zeer hoog. Maar hierdoor kan Weidewol wél garant staan voor ouderwetse kwaliteit (en een scherp geprijsde collectie).

Over de collectie

Wij voeren de twee basismodellen van Weidewol: de Natuur Perkal en de Royaal Satijn. U kunt onder beide modellen met een gerust hart te bedde gaan. Want slaapcomfort is reeds drie generaties diep verankerd in de genen van de familie.

Weidewol Natuur Perkal

Weidewol staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. Zuivere scheerwol in een robuuste 100% katoenen tijk (Perkal). Dit 4-seizoenen dekbed bestaat uit een zomerdeel en een voor- najaarsdeel, aan elkaar te bevestigen door middel van een kleine rits. Het dekbed is in banen gestikt.

Weidewol Royaal Satijn

Weidewol staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. Zuivere scheerwol in een 100% katoenen tijk in satijnbinding. Dit 4-seizoenen dekbed bestaat uit een zomerdeel en een voor- najaarsdeel, aan elkaar te bevestigen door middel van een kleine rits.