Verzending

Levering

Levering

Op het moment dat u een bestelling plaatst, geeft u een afleveradres op. Op dit adres zal uw bestelling aangeboden worden.

Onze producten kunnen worden geleverd door GLS, DPD, PostNL of DHL. Dit is afhankelijk van de vervoerpartner van het betreffende atelier.

Status van uw bestelling

Als uw bestelling verstuurd wordt, krijgt u een bevestigingsmail met daarin een Track & Trace code. Zo kunt u uw bestelling volgen.

Mocht u van te voren zekerheid wensen omtrent de levertijd of u heeft liever een latere datum van levering, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken dan met het atelier afspraken over de levertijd.

Actuele levertijden

Alle producten worden direct van het atelier aan u verzonden. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland.

Hier vindt u de Actuele levertijden.

Van maandag tot en met vrijdag kan uw bestelling in Nederland en België geleverd worden. Mocht de bestelling niet aangenomen kunnen worden dan wordt deze bij de buren afgegeven of nogmaals op een later tijdstip aangeboden. Na twee maal krijgt u een bericht dat u uw bestelling bij het dichtstbijzijnde depot kunt afhalen.

Gratis verzending

Wij berekenen geen verzendkosten in Europa. Ook is er geen minimum bestelwaarde om voor gratis verzending in aanmerking te komen.

Gratis retour

Is het door u bestelde dekbed niet zoals u verwacht had, dan kunt u het binnen 30 dagen zonder opgave van reden retourneren. Voor hoofdkussens en andere producten geldt een 14 dagen retourrecht. De retourkosten zijn voor onze rekening. Neemt u voor u iets retourneert, eerst contact met ons op? Wij retourneren het aankoopbedrag binnen 14 dagen na herroeping.

Download hier het retourformulier

Retourformulier in PDF formaat

Retourformulier in Word formaat

Procedure bij gebruik retourformulier

U kunt het retourformulier uitprinten, invullen en toezenden aan:

Elegant Woningtextiel
Langegracht 59
2312 NW Leiden