Zorgeloos bestellen

Gratis verzending binnen Europa

Ook als u niet in Nederland woont, wij verzenden uw bestelling door heel Europa gratis!

Levering van bestelde goederen 

Op het moment dat u een bestelling plaatst, geeft u een afleveradres op. Op dit adres zal uw bestelling aangeboden worden. Uiteraard hanteren wij de regels die opgesteld zijn in Nederland met betrekking tot verkoop op afstand. Onze termijn voor terugzenden als u niet tevreden bent is 100 dagen. Gedurende deze 100 dagen kunt u het door u bestelde product retourneren zonder opgave van reden.

Alle werkdagen kan uw bestelling geleverd worden. Mocht de bestelling niet aangenomen kunnen worden dan wordt deze bij de buren afgegeven of nogmaals op een later tijdstip aangeboden. Na tweemaal krijgt u een bericht dat u uw bestelling bij het dichtstbijzijnde depot kunt afhalen.

Aankoop buiten Nederland en België

Ons aanbod is ook toegankelijk voor klanten die niet in Nederland of België wonen of die geen Nederlandse dan wel Belgische betaalrekening hebben. Als u vanaf een buitenlandse rekening wilt betalen, dan kunt u niet via iDEAL of Bancontact betalen. Wel via creditcard of PayPal. Of u krijgt een factuur van ons. Als u deze voldaan heeft zullen wij de order doorvoeren.

Thuiswinkel Waarborg

Alle rechten voorbehouden © 2007 - 2017 Wollendekbed.nl ssl secure